Mysig lördag men olika aktiviter

och en av den blev ett mysigt spabad. Vi hade tänkt att göra det tidigare, men nu hade vinden mojnat. Var helt underbart skönt.

Köpte några underbara mulliga rosa tulpaner efter ett besök i en blomsteraffär.

Såg några underbara buketter och det fanns annat vackert att titta på också.

Denna högtalare tilltalade mig, men Alexander uppskattade den inte. Vi åkte främst till ett antal affärer för att titta på en gaming stol till honom och så småningom så hittade vi en som han tyckte var okej.

J fixade en gofika och jag har nu tagit av locket på chilinplantorna för en början på avhärdning innan det är dags att plantera om dem i större krukor.

Var ute vid stugan och kollade läget och isen ligger nu rejält tjock. Vi kastade sten och lyckades bara göra små märken.

Tog lite kort inomhus för jag kom på att jag inte längre vill ha stegen röd upp till vindsvåningen, utan att ha den i en trevlig rosa nyans som passar in i den röda tråden för inredningen. Vet inte riktigt varför jag inte har tänkt på detta förrän nu, men det känns helt rätt. J vill även att vi skall måla om innertaket och det är ingen dum idé. Är alltid roligt att ha lite projekt att pyssla med.

Gillar

Kommentarer