Mycket träning denna fredagen

En liten busig valp är han stundtals vår Teo och idag var en sådan dag, vilket jag inte visste då jag tog dessa bilderna.

Nu har även hösten kommit till vårt päronträd. Skall nog testa ett päron ganska snart för de skulle bli mogna i oktober enligt den beskrivning som följde med när vi planterade det. Är ju skillnad på om det är i början eller slutet av månaden, men ibland får man testa och se.

Kom inte riktigt iväg ut och tränade rally med Tuffy så fort som jag hade tänkt efter jobbet, då en viss liten Teo hade grävt upp en hel del tulpanlökar i en av altanrabatterna som jag fick fixa till först, men vi hann ut . Var skönt att komma ut på träningspass med Tuffy och få en massa positiv energi, vilket jag behövde fylla på då Teo hade dränerat mig på en del.

Träningen med Tuffy gick bra och hon var väldigt duktig, Är lite svårare att få henne att fokusera när hon löper, men det kändes bra och var skönt att vi hann med att sätta upp en svår banan och få ett bra genrep inför morgondagens tävling.

Teo tycker det är väldigt roligt att komma hit till valpkursen och svansen viftade rejält, vilket syns på den ena bilden.

Idag tränade vi på inkallning och började med inkallningssignal, spontaninkallning och att få valpen att våga passera mellan benen och hämta en godis. Vi avslutade med riktiga inkallningar och Teo fick guldstjärna idag med. Kul att han uppför sig så exemplariskt där, för hemma kan han stundtals vara hur busig som helst. Nu är vi väldigt trötta båda två.

Gillar

Kommentarer