Mycket promenader och röj i trädgården

Hundarna älskar när man går mitt i skogen och undviker de vanliga promenadstråken och nu äntligen känns det som att hundarna är på bättringsvägen, även om jag inte vågar ropa hej ännu. Vi hade en härlig promenad alla tre.
Innan promenaden, så lyxade jag till det med frukost i TV- soffan. Härligt med en ledig torsdag.
Vår avenbokshäck växer som ogräs och vi behöver göra den smalare, men jag ville även ta ner den på höjden, för vi får in alldeles för lite ljus i trädgården. På bilden till höger så har vi påbörjat arbetet.
Var lagom varmt ute för röjartag, men sen började det regna och två regnställ förbrukade jag innan det var klart. Nu återstår bara lite finputsning, men det får vänta tills en annan dag. På sätt och vis så är det bra för avenbokshäcken att det kommer mycket regn när vi precis har klippt den.
Teo var trött bara över att ha varit med och tittat på när avenbokshäcken blev klippt. Själv så är jag mörbultad hela kroppen efter det fysiska arbetet. Kommer nog få rejäl träningsvärk i ryggen och på fler ställen skulle jag tro. Gjorde Teo sällskap och vilade i soffan jag med och utanför fortsatte det att regna.

Gillar

Kommentarer