Mycket aktiviteter inomhus men även några utomhus

och idag tog jag tag i projektet att måla lite möbler inomhus som jag gått och funderat på och först ut blev spegeln i vårt rum som förut var brun och efter två strykningar med färg numera är vit och bättre stämmer in i den övriga inredningen i rummet.

Denna sydda tavlan följde med huset och den tycker jag kan få hänga med ett tag till men nu har jag laserat ramen två gånger med vit färg, så stämmer den bättre i vardagsrummet. Nu skall den bara få torka innan det är dags att hänga upp den.

Flätade ett nytt band till soffan och sydde fast det. Sen hade vi mycket fokus på att göra iordning ett rum i denna stugan då vi eventuellt kommer få besökare i nästa vecka, men vår dotter är också intresserad av detta stället då de andra inte passar henne.

Laserade kvartlister till nya rummet och så fick de stå och torka.

Vi har laserat väggarna sen tidigare, men de behövde bättringsmålas då det är lätt att missa om man har en bred pensel och det hade skett, men nu är det fixat. Vi dammsög av det gamla golvet.

Sen började vi med att lägga in nytt golv.

Blev god jordgubbsfika idag och sen kastade vi frispee och avslutade det med att Teo får apportera den i vattnet.

Ni ser ju hur stolt Teo är när han simmat ut och hämtat sin absoluta favoritleksak.

Målade också om ett litet hörrnskåp som skall sitta i ena hörnet i vårt sovrum och efter två strykningar börjar det att bli vitt och fint.

Golvet är på plats och listerna också. Är ett ekgolv med vithårdvaxolja.

Madrass och nya sängtäcken, påslakan, lakan och örngott är på plats.

Blivande kryddlandet är nu ihopskruvat och sen laserade jag det med terassolja. Behöver säkert olja in det en gång till.

I vår närhet så har vi fullt med hallon och imorgon skall jag ut och plocka lite då det är väldigt gott med hallon och mörk choklad.

Mitt lilla bruna sängbord är också på väg att bli vitt, men jag har bara hunnit med att måla det en gång, så nästa strykning får bli imorgon.

Gillar

Kommentarer

sylwia hedlund
,
Så kul att se allt som ni fixar så fint. det dröjer väl någon vecka innan vi får se allt. Stor lycka på ert ställe.Kram