Middag under blommande äppelträd

blev det, men först så planterade jag denna vackra blomma i större kruka som jag hade köpt idag då den hade växt ur sin gamla kruka och den behövde verkligen få en ny större kruka speciellt nu när den har börjat att blomma.

Det blev bara sonen och jag till middag och då önskade han att jag skulle göra en omelett till oss två och så fik det bli. Först hade jag tänkt sitt i uterummet, men då sonen inte ville sitta där då han tyckte att det var för varmt utan ville sitta i köket oh jag som har varit inne större delen av dagen bara längtade efter att få vara ute i det härliga vädret passade på att sätta mig på denna platsen och upptäckte då att äppelträdet hade börjat att blomma.

Var så härligt att sitta där och äta och njuta av värmen.

Nu var det dags för hundarna att få mat och vår egen "solkatt" låg och njöt av värmen i uterummet, men så fort jag frågade om hon ville ha sin mat så hoppade hon ner och rusade före mig in till matskålen i köket.

Planterade om krukplantering efter långpromenaden med hundarna och tillförde en vit nejlika, innan så såg den ut så här på bilden nedan och de vita pärlhyacinterna har blommat klart och det var dags att plantera ner dem i någon rabatt.

Det blev några lökar och jag grävde ner dem på två ställen i en rabatt.

Nu är de vita pärlhyacinterna nedgrävda och de har också fått lite vatten. Teo är med hela tiden och kollar vad som händer.

Tog ett kort på de härliga tulpanerna som fortfarande blommar runt foten på vårt silverpäronträd. Om jag skulle gissa så kommer de inte att blomma så mycket längre då blomningstiden går så fort över i värmen, men man kan ju alltid hoppas att de får blomma ett tag till. Vackert är det och nu är de också förevigade.​

Gillar