Mellis i solen

blev det idag i våra nya vilstolar. Dröjde ett tag innan jag kunde börja med smörgåsen, för Teo ville sitta och mysa i knät och det får han givetvis göra. Han brukar oftast bara vilja sitta i några minuter och sedan vill han ner och göra något annat. Är dock mysigt att han söker kontakt och vill sitta i knät.

Har blivit en härligt jordstig bredvid plattorna och det kändes som läge att ta tag i det nu när temperaturen går åt rätt håll. Teo är vid min sida hela tiden och kollar vad som händer.

Har nu fyllt på med mer jord och vattnat jorden sen lagt dit en massa gräsfrön och vattnat igen. Lade även dit lite fiberduk och jag tror inte att det kommer att skynda på processen så mycket utan det är mer för att hundarna och övriga familjen skall undvika att gå där. Till slut lyckades jag få Teo att förstå att han inte skulle gå där. Kan dock förstå att han vill undersöka vad jag gjorde för det är första gången han är med om att jag sår gräs.

Tuffy fattade dock galoppen med en gång och gav det mer en blick men sen valde hon att gå på altanen som hon brukar göra. Nu är det dags för middag och idag blir det blåbärspaj med vaniljvisp till efterrätt och sen blir det långpromenad med hundarna. Man vill bara vara ute nu när vädret är så ljuvligt.​

Gillar

Kommentarer