Med denna hjälpredan så blir lövkrattning en härlig upplevelse

Sätt igång och kratta, för jag är superladdad och hjälper gärna till tycks Teo vilja förmedla med denna bilden. Hade fallit ner en mängd nya blad i trädgården och Teo och jag tog ett pass på morgonen. Han springer fram och tillbaka som en raket, vilket ni möjligen kan ana av bilderna nedan. Vi har gjort detta till en rolig lek och man kan inte låta bli att skratta åt Teo och hur roligt han tycker det är. Detta är inte det roligaste jag vet, men ihop med Teo blir det faktiskt riktigt kul och så får man vi vara ute i friska luften.

Var inte helt fel att få jobba lite med kroppen och att få igång pulsen. Kände mig betydligt piggare efteråt.

Ser nu också lite prydligare ut. Löven i rabatten låter jag ligga kvar, men jag städade även bort löven som låg på altanen.

Nu kände jag mig nöjd och fick ett träningspass på lite drygt en halvtimme och Teo blev trött av allt lekande. Gjorde lite ryggövningar när jag kom in som lite motvikt till att det mesta trädgårdsarbete sker med böjd rygg framåt. Ibland gäller det att hitta sätt att få röra på sig lite grann i sin vardag. Nu är maken bortrest i ett antal dagar och då gäller det att vara lite extra kreativ. Har ju hundarna som har sina behov och det gör jag att man minst får ett antal promenader varje dag, vilket är positivt för min egen hälsa och välbefinnande.

Nu är de sista tulpanlökarna nergrävda vid vårt äppelträd.

Var hos veterinären med Tuffy idag, då hon har varit irriterad i ögonen och jag ville säkerställa så att det inte var någon skada, men veterinärens bedömning är att det är en infektion, så vi har nu fått en ögonsalva. Var en ny erfarenhet för oss båda, då Tuffy har peppar, peppar, inte haft problem med ögonen tidigare. Tuffy fick mycket beröm av veterinären och hon var verkligen superduktig. Teo blev överlycklig när vi kom hem.

Gillar

Kommentarer

sylwia.hedlund
,
Kul att Taffy är bättre, kul bild på Teo.
annsgarden
annsgarden,
Hon är mycket piggare, vilket är skönt och roligt att du gillade bilden. 😊
nouw.com/annsgarden