Lyxig dag

blev det idag då min gulliga dotter tog ut hundarna på lunch då hon slutade tidigt och så fick jag möjlighet att träffa en underbar vän och vi kunde nu unna oss en lunch på stan i lugn och ro. Fick denna helt fantastiskt bukett av henne och hon bjöd mig även på lunch idag. Vi hann avhandla mycket och fick många härliga skratt.

Som pricken över I:et så fixade dottern middagen och hon bjöd oss på American Pancakes och det gör hon väldigt bra.

Det blev några kvar och de kanske man kan ta till frukost. Efter en långpromenad med hundarna så putsade jag upp mosaiken som jag fogade i går och nu glänser den fint i solstrålarnas glans i vårt uterum.

Planterade några taklökar i den "nya" krukan och dekorerade den med några snäckor. Sen ställde jag den ihop med de övriga, så nu är de tre betongkrukor som står ihop.

Vårt spaljerade päronträd blommar för fullt och det är så fint med alla vita blommorna. Kändes som att det var värt att föreviga.

Blasten växer i varje fall på potatisen i hinkarna och nu passade jag på att fylla upp med maximalt med jord och skall strax ut och vattna dem samt även de nyplanterade perennerna som jag planterade härom dagen. Växterna i uterummet och i det lilla växthuset behöver också vattnas samt gräsmattan där jag kompletterade med jord och gräsfrön.

Gillar

Kommentarer