Lyckan är att kunna gå ut i trädgården

och plocka lite mogna rödvinbär och ha det till morgonfilen och låta dem sätta lite guldkant på tillvaron. Ser att jag har konkurrens om dem då även småfåglarna är förtjusta i dem, men det känns faktiskt helt okej.

Har nu bara två hinkar med potatis kvar efter att ha skördat ytterligare en hink och denna gången blev det ändå fler potatisar. Sonen hjälpte mig att fixa middagen, då vi två var själva hemma idag.

Kom äntligen iväg till en djuraffär idag och köpte en ny sax då min gamla har ramlat ihop, usch vad dyrt det är med saxar och jag får hålla tummarna för att denna kommer att hålla ett tag. Fyllde även på med ny tandkräm till hundarna (kycklingleversmak) på djurapoteket. Blev lite full i skratt när jag läste på de olika sorterna tandkräm som fanns där, för en sort så rekommenderade de att man sköljde munnen efteråt och då undrar jag hur det skulle gå till. Är inte så lätt att få en hund att dricka på kommando. Valde alltså bort den sorten, för en annan där man inte skulle skölja munnen efteråt, vilket känns mer naturligt för oss då vi borstar tändarna det sista vi gör innan vi lägger oss. Fyllde på med diverse annat också.

Dags att byta ut några fler penséer och bellis mot andra blommor.

Blev några vita flitiga lisor och murgröna. Fortsätter med det vita temat på framsidan, då de oftast står i skugga och vitt lyser så fint då.

Dessa kommer att passa bra på vår norra sida av huset och visst är de fina och snart har nog även de små spåren av jord försvunnit. Nu skall jag ta det lite lugnt då kroppen känns lite hängig och det känns inte enbart som att det beror på att jag var uppe sent och tittade på fotbollsmatchen mellan Island och England och njöt av deras seger och glädje, vilket underbart match det var. Känns som att det är någon skit på gång i kroppen, så nu skall jag ta det lite lugnt och läsa en bok.

Gillar

Kommentarer