Ljuvligt härlig solig dag

och det får denna lilla fina nävan som fortfarande blommar tappert i vår trädgård representera denna sista söndagen i oktober månad.

Passade på att våra ute och städa i trädgården nu när vädret var så underbart, då mycket löv har fallit ifrån träden och buskarna i vår lilla trädgård. Bilden till vänster visar slutresultat och bilden till höger hur det såg ut innan.

Gångarna med stegplattor är nu krattade och fina tills nästa omgång med löv faller ner.

Var mycket löv och små päron som hade ramlat ner från vårt silverpäronträd och det tog lite tid innan alla löven var borttagna samt jag sopade också rent altanen så gott det gick och fick gnugga ganska hårt för att få bort lövrester från altanen.

När jag var färdigkrattade så satt jag ner och njöt av det fina vädret och Teo kom och höll mig sällskap. Är alltid skönt att få röra på sig och då kan man ju ta en paus med gott samvete.

Vi spelade badminton i 1,5 timmar idag då man hade öppet hus i badmintonhallen och hälften av intäkterna gick till barncanerfonden. En del av vår släkt var på plats och bidrog med pengar samt glad skratt och tillrop.

Vi hade väldigt trevligt och spelade mycket, förmodligen mer än vad min kropp hade önskat, men man kan ju inte sluta spela mitt i en spännande dubbel utan då kämpar man ju på. Efter middagen så skall jag gå en lång promenad med hundarna och mjuka upp min ben som just nu känns väldigt stumma.

Gillar

Kommentarer