Ljuvlig start på första advent

med en god frukost och något smaskigt till adventsmyset. Sen var det dags för promenad med hundarna.

Fick en underbart fin bukett igår som sprider sin väldoft i köket samt vi fick apelsintryffel, saffransskorpor och kaffe.

Sen åkte J och jag ut en sväng till stugan och kollade läget och det är alltid lika underbart att få komma hit.

Vi plockade med diverse grejer, men vi satt även och njöt av solens värmande strålar och man fick nästan lite vårfeeling.

Krattade upp en massa grankottar och löv samt tog bort en massa kvistar som björkarna fällt. När vi var klara så åkte vi hemåt igen, men först var jag inne i stugan en sväng igen.

Hade nämligen tagit med mig en liten smyckesask att ha på sängbordet. Känns som att den passar bättre här en hemma och jag tycker så mycket om den. Fick den av min gulliga dotter Amanda, så den är mig väldigt kär.

Fika dags och sedan var vi på julmarknad och träffade en massa folk och tittade på många fina saker. Blev väldigt sugen på att köpa nygjorda fotogenlampor. De hade några med grön glasfot och grå glasfot. Tål att tänka på.

Häst och vagn kunde man åka med och jag tog hur många kort som helst på hästarna, men de skakar gärna på huvudet, så det var svårt att få någon bild med skärpa på dem. Har varit en härlig helg och nu börjar det bli dags att planera morgondagen.

Gillar

Kommentarer