Lite rensning

av ogräs, höjning av kantsten och stegplattor gjorde gott, liksom att rensa bort bilder i mobilen så att nya kunde få plats. Blev nu klar med sista delen på denna rabatten. Nu återstår bara en liten rabatt när det gäller kantstenar, men även en stor rabatt som behöver gödslas, rensas och klippa ner gamla perenner. Detta får dock bli helgens projekt.

Bilden till vänster visar gårdagens jobb, där ytterligare två lådor i odlingsmöbel fick ny kant av säckväv och idag har lådorna med hallonbusken respektive rabarbern fått ny kant av säckväv. Nu återstår endast två lådor och sen är det jobbet klart.

Har också lackat ett guldhjältar med två lager guldlack och lade det till de övriga i samlingen. På kortet ser guldfärgen lite blek ut, men jag  får kolla imorgon i dagsljus hur det ser ut. Kanske behövs ett till lager med lack. Roligt är det i varje fall.

Gillade den här grå solstolen väldigt mycket och skulle kunna tänka mig att ha några stycken av den sorten i vår trädgård. Bilden till höger på denna utsökta designade solstol som är solstolarnas solstol och den är bara helt underbar och fullkomligt tokdyr, men drömma kan man alltid få göra. Blir nog två solstolar i mosaik i slutändan ändå, men det kanske blir någon eller några grå solstolar. De grå såg ut att vara lätta att fälla ihop och att inte ta så stor plats, vilket alltid är bra om man skall tänka praktiskt som på vinterförvaring samt att prisbilden var helt okej.

Gillar

Kommentarer