Lite pyssel i trädgården, promenader samt mys i soffan

Nu är fågelbadet som nytt igen efter renoveringen av mosaiken och får nu stå och torka en dag innan det får komma ut i trädgården igen och grodan får snart tillbaka sitt bad.

Var ute med vår vovvar på en skön skogspromenad och Teo tycker att det är väldigt härligt att få springa och gå omkring bredvid sin mamma eller mig. Tuffy tycker också det är härligt, men tar det hela med ro.

Nu skall jag ut och greja lite i trädgården och våra två hjälpredor sitter redo att följa med och kolla på vad jag skall göra.

Denna mosaiken behöver skuras ren och efteråt blev den så här fin.

Tuffy och Teo hade tittat på och testade slutresultatet och jag tror att jag fick godkänt även av dem.

Nu skall vår motorcykel in på sevice och sedan är det dags för vinterförvaring.

Det är ett tydligt tecken på att det är höst, när det är för kallt att glida runt på vår hoj och nu syns vi inte förrän det är vår igen.

Teo ligger nedanför mig när jag håller på och gör detta blogginlägg och Tuffy ligger ovanför på fönsterbrädan och har kolla på vad som händer utanför på gatan.

Mamma Tuffy pysslar fortfarande om sin lille Teo trots att han nu är 4 månader, så tvättar hon honom och det verkar faktiskt som att Teo tycker att det är mysigt, för man finner sig i detta utan att gnälla eller att protestera.

Gillar

Kommentarer