Lite omplanteringar

har skett i uterummet, där chilin och paprikan nu har blivit omplanterade till större krukor och citronträdet har fått en ny placering. Har också bytt ute påskliljorna mot vita pärlhyacinter och vita liljekonvaljer på planteringen i glas som står på bordet utomhus enligt bilden nedan.

Har nu fogat och putsat så att ytterligare en stegplatta till gräsmattan är klar och här ser ni efter resultatet efter fogningen och när den är putsad.

Vår lilla vovve gick fram till kassen med rallyskyltarna och stod där och markerade och viftade på svansen och hon blev fullkomligt överlycklig och stolt när jag frågade henne om hon ville träna rally och det ville hon verkligen. Vi tränade på massa nya och svåra skyltar, men det gick som en dans. Vi har testat skylten backa tre steg förut utan framgång, men idag gick det och då blev det extra mycket belöning och klapp i händerna av mig.

Skall nu ta och klippa ut mosaiken till nästa stegplatta och få till mönstret på mosaiken. Kanske jag även hinner omskola några väldigt små plantor från det lilla växthuset till nästa steg i utvecklingen. Min ambition är alltid hög och så får man se vad tiden räcker till.

Gillar

Kommentarer