Längtan att komma ut

ifrån valplådan och upptäcka världen utanför, är det numera två stycken av valparna som längtar efter att få göra det. Idag var en tuff dag med både kloklippning och avmaskning, men det gick förhållandevis bra. Är verkligen en utmaning att klippa de små klorna då de spatlar med tassarna och vill inte sitta stilla. Är viktigt att man är utrustad med en stor portion tålamod och tar det lugnt. Våra valpar är bara för härliga och det är verkligen underbart att få vara med om detta och vår tik Tuffy pysslar om den och tvättar dem. Vi tycker allesammans så otroligt mycket om dom.

Buskrosorna som jag fick av mina föräldrar för några år sedan har börjat att blomma så fint igen. De brukar få övervintra i vårt uterum, vilket hittills har fungerat bra.

Ytterligare en stegplatta är nu fogad och polerad och jag har nu också lagt den på sin tänkta plats och nu återstår det bara göra en stycken stegplatta till och sedan är detta projektet i mål. Känns härligt också med tanke på att formen håller på att ge upp som jag har använt för att gjuta dem i. Bilden nedan visar samtliga stegplattor som är gjorda.

Idag fick jag lyxen att få liten egen tid och inte bara vara matte och då passade jag på att gå en runda på golfbanan ihop med mina gulliga föräldrar och vi hade en trevlig runda trots att regnet öste ner på oss. Nu skall jag ta och hägna upp mina dyblöta kläder och torka klubborna etc.

Gillar

Kommentarer

Mariinos
Mariinos,
Hej vilken fin blogg du har! 😊
Kika gärna in på min, och du får mer än gääärna delta i min "veckans blogg", kram ♡
nouw.com/mariinos
annsgarden
annsgarden,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/annsgarden
Clauclau
Clauclau,
Fin blogg du har 😃 kolla gärna in min med!
Btw: Fynda MK, du hittar de på min blogg, klicka bara på produkten så går du direkt till hemsidan. Blir du medlem så får man 10% rabbat 😊 klicka kicka klicka 😃
nouw.com/clauclau
annsgarden
annsgarden,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/annsgarden