Lång fredag på många sätt, men på ett positivt sätt

Var bortbjudna på supergod middag i ikväll med amaronevin, champagne med tilltugg och som avslutning efter denna fantastiskt goda middag så fick vi en mangomoussetårta med färska hallon och citronmelissblad till efterrätt samt kaffe och rom.

Såg en så söt choklad kanin och anka som många barn ville ha och då tänkte jag osökt på barnens kusin som var i samma ålder och köpte en sådan till henne. Hon blev väldigt glad när hon fick den.

Hennes föräldrar fick en mer praktisk present, två vinställ från IKEA, men de får säkert smaka lite choklad av sin gulliga dotter.

Bakade de obligatoriska bröden som vi nu har haft till påsk samt midsommar i över 10-år. Nu skall jag bara göra den speciella osten med färsk rosmarin, vitlök, svartpeppar m.m så att den får stå i kylskåpet över natten. Gjorde klart planteringarna till våra nya hyllor ute vid spabadet. Vågade dock inte sätta ut dem då de hotar med frost i natt, brrrr.

När jag hade målat hyllorna invändigt en gång till, så tog hundarna och jag en paus på trappan och spanade in nytillskottet i trädgården. Nu kanske det syns lite tydligare att den mörkare tonen invändigt i hyllorna gifter sig med spabadet. Sen kan det vara svårt att se att den utvändiga nivån matchar nyansen som vi har invändigt i vårt uterum. Det finns alltså en rödtrådig i färger och toner så att allt hänger ihop för att minimera gränsen mellan ute och inne.

Nu är det strax dags att skruva dit de nya krokarna på plats och lille Teo är med mig som vanligt.

Vi hjälptes åt tidigare idag att skruva upp hyllorna idag och det känns så bra. Har verkligen längtat efter åt att få realisera denna idé.

Gillar

Kommentarer