Lång dag och behövde få ladda kroppen med energi

och ett enkelt sätt att få en massa glädje och skratt är att träna med våra hundar och få ta del av deras energi och glädje. Vi tränade lite rallylydnad. Tuffy som är rutinerad ligger och väntar tills jag har satt upp lite skyltar, men Teo vill hjälpa till med att välja skyltar. Han är så ivrig.

Vi tränade ett tag och det gick bättre och bättre för Teo. Han har bara lite svårt att hålla kvar en position, för han tycker det är så kul. Tuffy och jag passade på att träna de enkla skyltarna och utföra dem med högerhandling. I början utför man alla skyltarna med hunden på din vänstra sida, men i högre klasser skall man lika gärna kunna göra allt på höger sida också, vilket är en extra utmaning. Efter träningspasset så kände jag mig mycket piggare och gladare, så det fungerar verkligen.

Fick även en leverans med posten idag på en bilbältessele till Teo. Precis som sin mamma Tuffy så tycker inte han om att sitta i en bur i bilen, utan vi skall testa och se om detta går bättre nu när han har blivit en stor kille. Tog upp honom i knät då han såg väldigt olycklig ut när han fick på sig selen, men det gick ganska snart över.

Han fick ha den på sig ett litet tag och sedan brydde han sig inte längre.

Gillar

Kommentarer