Kulturella inslag samt shopping

och vi började med shoppingen strax utanför Bratislava och en liten bit in i Österrike, så låg en gigantisk design och fashion outlet och dit begav vi oss idag. Mickael Kors är en favorit och sen passade jag på att titta på och handla i en massa intressant affärer.

Började med de stora designmärkena och njöt av att gå där och titta och fundera. Blev väldigt förtjust i dessa skorna från Philipp Plein, men valde slutligen att bara nöja mig med fönstershopping när det gällde dem, men mycket snyggt hade de även förutom skor.

Tyckte att det skulle bli roligt att åka iväg till Design outleten, tillsammans med släkten så åkte vi dit allesammans. Jag fyndade på Desigual samt slog till på en väska från Michael Kors som jag hade gått och funderat på ett tag då det var nästan halva priset här.

Det kulturella inslag är vi på väg till och det är slottet i Bratislava och dess omgivningar och här är vi på väg in.

Slottet var pampigt och utsikten runt omkring var fin.

Här är några fler bilder på utsikten och helt plötsligt medan vi var där så steg temperaturen till 29 grader, typiskt, då jag var så nöjd när den låg på 24-25 grader, men det är ju bara att gilla läget.

Efter att ha kollat på utsikten, så gick vi mot slottsträdgården.

Det var en verklig överraskning för mig då den var helt nygjord och den kommer nog att bli väldigt fin med tiden. Rabatterna hade de ramat in med små buxbomplantor. I stora krukor vid murarna stod olika varinater av Nerium och fikonträd.

Den nya slottsträdgården var uppdelat i två terasseringar och dessa två bilder visar den nedre terassen, där man också använt sig av buxbom för att rama in plantorna. Efter denna utflykten så åkte jag och maken och handlade lite mat och sen åkte vi till släkten i Malacy och åt middag tillsammans med dem.​

Gillar

Kommentarer

sylwia
,
HÄRLIGA KORT NI HAR SETT MASSOR. KRAMAR FRÅN REGNPARADISET.
annsgarden
annsgarden,
Tack och vi har sett mycket i värmen här nere och ser fram emot att komma hem till Sverige, kram
nouw.com/annsgarden