Kul att måla och en tillbakablick

på några av de tavlor som jag har gjort och egentligen så kan jag inte måla, men jag gör det ändå för att det är så himla kul att försöka återskapa en idé som man har fått och att få ner den på en duk och blanda oljefärger och se hur de växer fram. Det ger en väldigt massa energi och man vill inget annat än att sitta och måla när man väl har fått en idé. Kvinnan till vänster är en färgstark och härlig kvinna och målningen till höger heter kvinnan i trädgården och här försökte jag måla lite med kubistiska inslag på mitt sätt.
Älskar magnolior och denna tavlan fick också innehålla ett budskap.
Örnöga med vargen Devil är tavlan till vänster och är en bild av hur jag såg ut i fantasin när vi lekt indianer och cowboy när jag växte upp. Min hund Bella som var en welshterrier blev min varg. Vissa saker stämmer som att jag hade långt hår och har fortfarande kvar indianhalsbandet och har alltid gillat rosa. Bilden till höger är målad för att passa in i vår stuga och handlar om en färgstark och eftertänksam kvinna.
Detta är tavlan på Tuffy och Teo som nu ligger på tork. Familjen är snäll och tycker tavlorna får lov att hängas upp i vårt hem, vilket jag uppskattar för då vågar man ju fortsätta att försöka måla. Hur som helst jag tycker att det är kul att få experimentera med färg och försöka förverkliga idéerna som jag får och ta ut svängarna på mitt vis.

Gillar

Kommentarer

tildaolofssons
tildaolofssons,
Du är verligen gryym på att måla, superfina! 😊
nouw.com/tildaolofssons
annsgarden
annsgarden,
Tack så väldigt mycke! Blev väldigt glad 😊
nouw.com/annsgarden
MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Du målar ju jättefint! 🙂
nouw.com/marbellatanten
annsgarden
annsgarden,
Tack så mycket 😍
nouw.com/annsgarden