Kryddplanteringen

Var bland det sista jag gjorde idag och här sitter Tuffy och kollar att allt hur är städat och klart, för det blir allt lite jordig, vilket är svårt att undvika när man heter Ann verkar det som. Nu är det i varje fall ordningsställt och fint och nu har vi rosmarin, salvia, mynta, citron timjan, vanlig timjan och en fransk kryddväxter som överlevt vinter ihop med lite rosmarin. Dessa stapelbara krukorna köpte jag på Ikea förra året och de har vi haft mycket glädje av.

Tidigare på dagen satte Teo och jag resten av sättpotatisen i några hinkar och sen på med jord och vattna dem.

Nu har jag tvätt av även jorden från altanen och kommer låta vattnet rinna ut ur hinkarna innan jag tar in dem i uterummet.

I vårt uterum är det en hel del på gång som att fikonträdet små blad är på gång att slå ut och även knopparna på vår Kamelia.

Blommar lite vitt av krokus och snödroppar i dessa rabatter som är ganska mycket i skuggan, för på andra ställen har nu snödropparna blommat klart.

Ljungen har gjort sitt, men murgrönan lever fortfarande och hörnan nedanför ser inte så rolig ut.

Blev några vita tulpaner, vita pärlhyacinter och lite grönt gräs.

Fixade även till hörnet och städade bort löv och sen fick även några nya krukor med julros och ranunkel göra hörnet lite finare. Gjorde även rent vattenbadet.

Gillar