Köksprojektet fortsätter

Var ute på en härlig långpromenad med våra hundar och sedan har vi mest grejat inomhus med att få till en del detaljer som har saknats på vårt kök som t.ex täckbitar upptill. En sida är nu uppsatt och där har jag varit och fyllt i skarvarna mot taket för både taklist och den täckbit som nu är uppsatt med latexfog. Teo är alltid nära där man grejar och han kommer gärna och puffar på mig med nosen mot mitt ben när han tycker att det är dags att jag gosar med honom eller leker och då blir det lite naturliga pauser i arbetet.

Täckbit ovanför skåpen är på plats och jag har nu fixat med latexfog i en skarv och så tätat mot taket, så att allt ser fint och jämnt ut.

Ytterligare en täcksidan är nu fastskruvad där ugnen och micron är samt en passbit ovanför micron är också på plats.

Packade upp lite av de varor som vi handlade på Ikea som fler grytlappar och även några grytvantar sen monterade jag ytterligare ihop dessa små grytunderlägg. Inget avancerat utan bara att sätta dit några plastpluppar.

Blev sugen på något hembakat till kaffet och då gjorde jag lite havrekakor, blev mer som knäckflarn vilket övriga i familjen uppskattade desto mer. Satt sen och njöt av nybakade havrekakor med kaffe och påskmust.

Ytterligare en täcksida är nu fastskruvad. Blev en hel del gjort i dag och det känns väldigt skönt.

Gillar