Kärt besök

fick vi i trädgården av en igelkottfamilj. Den ena lilla ungen som ni ser på bilden hade trillat ner för muren och försökte komma upp. Min vakthund Teo som aldrig missar något var den som gjorde mig uppmärksam på den lilla igelkottens situation, så fort bort med hunden. Denna lilla kotten försökte klättra uppför muren, men det gick inget bra, så jag tog på mig trädgårdshandskarna och lyfte upp den lilla kotten till rabatten, så att den komma till sin familj. Blev så väldigt glad över att få se igelkottar på tomten igen, för det var ett tag sedan.
Ett annat kärt besök var hemma hos mina föräldrar där även min syster med barna var på besök. Vi hade en mysig kväll med god mat och massvis med jordgubbar och glass.
Vi tog även härliga promenader med hundarna i vackra miljöer som till exempel denna. Alexander tyckte det var kul att få träffa kusinerna, sin moster och så mormor och morfar. Hundarna är överlyckliga och Teo sjunger av glädje. Blev många kära besök denna dagen, men av väldigt skilftande karaktärer.

Gillar