Kallt och soligt idag, men

det var inte alla som trivdes med kylan, som t.ex den här julrosen som jag fick flytta in i huset.

Några timmar senare så såg den ut att må betydligt bättre och blommande lika vacket igen. Visade vår dotter Amanda hur Teo kommer springande när han hör att jag tar kort. Hon hade nämligen inte sett detta innan, men nu fick hon göra det.

Gjorde lite övningar med hundarna och sen ställde Amanda upp som domare, då Teo fick öva på att gå i utställningskopplet och att stå fint samt att någon kommer fram och "klämmer" på honom och tittar i munnen. Nu är ju inte direkt Amanda okänd för honom, men han är mest van vid att det är jag som håller på med honom och då är det bra att han får vänja sig vid att andra kan göra likadant och det har vi ju även nytta av vid kommande veterinärbesök.

Målade ytterligare en stol med silvermetallicfärgen och sedan bordet ytterligare en gång och nu äntligen så är en stol klar. Bara 5 stycken återstår.

Har nu varit nere och kört ett pass i vårt gym. Vi har inte så många maskiner men det räcker och här kan hundarna vara med om de vill, vilket Teo uppskattade. Han gick omkring och viftade på svansen och man fick en puss av honom om man inte såg upp. Sen åt vi god fruktsallad med vanlijglass.

Gillar

Kommentarer