Kalas hel dagen

och det började med presenter och frukost på sängen till vår son som fyller år idag. Sen fortsatte det hemma hos mormor och morfar, där kusinerna var på plats, där det var ett rejält bullkalas och så massor med roliga paket. Den vackra buketten fick vår son av en av sina kusiner som är väldigt duktig på att plocka vackra blommor.

Senare efter lunch var jag ute och grejade i trädgården och dagen till ära så hade en stor jätte vallmo slagit ut och visst är de vackra. Sen var det gofika. Hittade en utmattad humla i vårt vardagsrum som jag lade i en murklocka och efter ett tag så kvicknade den till. Nejlikorna blommor fortfarande i en kruka som de står i och de är bara för söta.

Har börjat att ge de små valparna lite vanlig hundmat som små smakportioner för att de så sakteliga skall börja vänja sig vid det och ibland går det bra och ibland mindre bra.

Sonen önskade sig oxfilé och pommes, så maken grillade och det var fantastiskt gott och som avslutning på en mysig födelsedag blir det nu film-mys med popcorn och ostbågar.

Gillar