Juligt inne och ute

och baket av lussebullar fick bidra med det juliga inomhus nu ikväll och jag gjorde inget större bak utan två plåtar fick det bli.

Utomhus så vaknade vi till en vit värld och jag kastade snöbollar till hundarnas stora förtjusning och sedan gick vi på en långpromenad.

Startade frukosten med adventsmys tillsammans med sonen. Var som många andra sedan och handlade julklappar, men har sådan tur att min gulliga dotter Amanda hjälper till och letar julklappar, vilket jag verkligen uppskattar. Fick löst några stycken och det känns bra och Amanda löste många hon med. Är lyxigt att ha så bra shopping hjälp.

Åkte ut en sväng till stugan efter shoppingen och där var det ingen snö. Hade ramlat ner en massa grenar från björkarna och en massa kottar från granarna, så jag städade i 45 minuter utomhus och sen tog jag en paus.

Hade med mig fika och tände lite ljus och svepte in mig i en pläd och bara satt och njöt. Är så lugnt och rofyllt och all stress liksom rinner av en och då tittade även solen fram.

Hade ställt fram bakformar så att jag kommer ihåg att ta med dem hem. Är inte så varmt i stugan, men hade man jackan på sig så funkade det bra. Dags att åka hemåt och handla för middagen och julbaket. Nu är det dags att gå ut och skotta bort lite snö innan J kommer hem i natt, då flygtrafiken haft problem på sina ställen på grund av snön.

Gillar

Kommentarer