Julförberedelser

pågår för fullt och här håller jag på och lägger in clementiner i sockerlag som kokat upp tillsamman med stjärnanis, vaniljstänger och hela kanelbitar. Nöjde mig med två burkar och detta är fantastiskt gott att ha till Ris à la Malta på julafton eller till vaniljglass.

Så här ser det oftast ut när jag har ätit upp middagen för då vill båda hundarna komma upp i knät. Sonen skulle ta ett kort och idag var det lättare sagt än gjort att få båda hundarna att titta in i kameran samtidigt och jag kunde inte sluta skratta för det hela blev så komiskt, så ni för ha överseende med en tokglad matte.

Idag firade vi att det var min namnsdag så jag fick välja middagsmat och det blev fläskfilé med pepparsås och pommes med gott rödvin och vi sparade det bästa till sist, en schwartzwaldbakelse. Den var supergod och jag hade nog kunnat klämma i mig två stycken, för så god var de faktiskt.

Gillar