Jobb och födesedagsfirande

Dessa bilder är tagna på väg hem från kusten där vi tillbringat kvällen med att fira en av barnens kusiner som fyller 7 år idag. Var rejält blåsigt även om det hade börjat att lugna ner sig något på kvällen, men det var rejält kyligt och kändes som en höstdag och det vill man ju inte ha riktigt ännu.

Avlöste maken och gick en rejäl extra promenad med hundarna, då de inte kunde vara med oss som vanligt då en annan barnfamilj var där också vars ena son var väldigt rädd för hundar. Det måste man givetvis respektera för inget barn skall ju behöva vara rädd, så våra hundar fick antingen vara i trädgården med koppel eller ute på balkongen, så att han kände sig trygg. Tuffy var dock djupt olycklig över detta, vilket jag givetvis känner så då fick man försöka att kompensera henne på annat sätt, för hon undrade ju varför hon var bortmotad och inlåst, då hon alltid brukar få var med. Vi försökte alla att både delta i firandet, men att avlösa varandra hos hundarna och göra det bästa av situationen för alla parter.

Tog lite kort på presenterna till barnens kusin innan jag packade in dem i paket.

Barnen lilla kusin önskade sig kläder i present, så jag köpte några varianter som hon kan kombinera på många olika sätt.

Denna jackan föll jag för direkt och tänkte att den kommer bli så rätt och att kombinera den med spetsklänning, tyllkjol eller byxor, beroende på vilket humör man är på och födelsedagsbarnet uppskattade allt, vilket var kul. Hon är väldigt intresserad av kläder och vet vad hon vill ha och inte, så det är ju alltid kul när man träffar rätt.

Efter att ha gjort min första arbetsdag, så tog jag en lite fika med bär ifrån trädgården i form av hallon och physalis samt plommon och en persika och pusta ut. Dagen till ära, så hade jag fått en ny tidning. Hann bläddra i den innan dottern kom hem, så samåkte jag hon och hennes pojkvän ut till födelsedagsbarnet.

Gillar