Intensiv dag

där vi hann med en hel del, så passade på och trimma Teo då vi om ett antal veckor skall på utställning och så här fin blev han. Återstår att ta öronen och svansen (bara lite grann) samt putsa till tassarna så att de ser rundare och finare ut. Vi kämpade på i lite drygt en timme och jag vet inte vem som är tröttast Teo eller jag. Han är inte så lätt att trimma, då han gärna flyttar på sig hela tiden och att trimma Tuffy är en ren fröjd jämfört med att trimma Teo, men jag får hoppas att det blir bättre med tiden. Envisa är vi båda två, så det gäller bara att kämpa på.

Här är några kort som jag tog någon strax innan jag satte igång med att trimma Teos päls och kanske kan ni se skillnad.

Idag var det nästan som att ta examen, dvs idag skulle jag och min man tävla tillsamman i en golftävling. Vi hade lite otur då vi fick väldigt mycket regn över oss de första nio hålen till och från, men vi slapp sedan ifrån regnet på de sista nio hålen och då var det riktigt skönt. Bilden till höger visar i mitt tycke det vackraste golfhålet och här lyckades vi bra. På bilden till vänster visar att vädret inte var så trevligt hela tiden. Vårt spel gick lite upp och ner, men på det stora hela ganska bra. Totalt var det 66 stycken startade par. Vi gick i en boll med ett annat äldre par och vi hade väldigt trevligt. När vi kom in så hamnade vi på prislistan, men det var då ganska många tävlande kvar och vi valde då att åka hem till resten av familjen.

Vi räknade ut och hade lite koll på nätet hemifrån, där de hela tiden uppdaterade ställningen i tävlingen och när det började närma sig att de sista bollarna skulle komma in, så tog vi en tur ut till golfbanan med vår motorcykel, för att kolla ställningen och precis när vi kom ut, så hade vi åkt ner till platsen utanför prispallen. Vi pratade med personer som vi kände, men fick sen åka hem för att sätta igång med middagen och då hade vi halkat ner ytterligare något steg. Till slut så hamnade vi på 14:e plats av 66 startande par och det är vi väldigt nöjda med. Bilden till höger visar vad jag ser när jag sitter på bönpallen, men man kan ju alltid drömma om att kunna få köra en sådan här cykel någon gång och provsitta kan man ju alltid få göra.

Passade på att plantera lite sockerärtor, då jag hade kvar ett antal av den sorten och jag satte även frön från solhatten Magnus i små krukor och ställde sen in dem i vårt lilla växthus. Nu skall jag ta och förbereda mig för arbetet som drar igång i morgon efter en härlig semester. Känns nästan lite overkligt att semester redan är slut, men har man roligt så brukar tiden gå snabbt och det har den verkligen gjort.

Gillar

Kommentarer