Inreda utomhus är minst lika viktigt för mig

som att inreda inomhus och nu är ytterligare en plats utomhus fixad, där man kan sitta i skuggan på förmiddagen, under skuggan av träden på eftermiddagen och sedan njuta av kvällssolen om man vill göra det.

Blev att våra rosa stålfågel fick en ny placering i trädgården, då den matchade dynorna och plattorna bättre än där den tidigare stod på vår altan. Kanske kan den skrämma bort någon fågel som vill äta upp våra röda bär (vinbär, hallon och jordgubbar). Flyttade ett guldfärgat stilleben till en ny plats.

Doftschersminen har börjat att blomma i vår trädgård och vår tik Tuffy njöt av att ligga på dagbädden i vårt uterum i solen.

Inomhus har sonen och jag förlängt valplådan, då vår minsting klarade att ta sig ut ur valplådan. Nu omfattar valplådan även en stor del av hallen också. De andra valparna sitter fortfarande innanför valplådan i trä och gnäller och vill komma ut, men har inte riktigt förstått hur hon gör. Vi lyfte ut de andra, så att de också fick testa den nya inhägnaden.

Testade vår nya uteplats på eftermiddagen under skuggan ifrån träden med en gofika. Skall komplettera platsen med en hylla som man kan ha lite ljus och växter i. Antingen hinner jag göra det idag eller så blir det morgondagens projekt.

Nu skall jag fixa i ordningen en plats utomhus där valparna kan få vara med hjälp av lite kompostgaller. Skall bara kapa av gallret i två delar först, så att de blir lätta att sticka ner i backen.

Gillar

Kommentarer