Inomhusprojekten fortsätter

och denna byrån i vårt sovrum gillar jag mycket och har planerat länge (ett tag) på att måla om den och idag samlade jag mod till mig och till höger ser ni slutresultatet. J tyckte att slutresultatet blev klart bättre och sonen höll också med och det är ju tur för mig då det hade varit rätt mycket jobb att ta bort all färg.

Skönt att vara på plats i stugan igen.

Hann knappt ta av Tuffy selen innan hon badade och här en lycklig nybadad sjuåring som är helnöjd med tillvaron. Sen var hon och Teo ute på vår lilla pir och hade koll på kanadagässen så att de inte kommer för nära.

Inredde några av kökslådorna som vi var klara med igår och lade Ikeas plast i botten på lådorna för att skydda dem från en massa fula repor.

Nu är alla lådorna på plats, men det blev lite trixande då avloppsrören gick ganska långt ut från väggen, men då får man såga och trixa och få till lösningar som funkar. Är skönt att alla lådorna är på plats, för då kan man få in allt i lådorna som varit uteplacerade där det har gått i stugan.

Nya tvättsäcken är också på plats.

Fick flytta på handdukskroken lite mer till vänster som bild två visar, för att den inte skall vara ivägen för lådorna.

Sista tygflätan är nu fastsydd på soffan samt att jag och sydde fast stolsdynan för två sittplatser genom att ligga på golvet och sy och det tycker Teo är roligt för då kommer han gärna och vill gosa och leka, vilket inte riktigt var vad jag hade tänkt. Har nu bara sidorna kvar på soffan, men de är nålade och klara. Nu är det stor risk att det blir målning utomhus imorgon, då vädret skall vara fint igen, men samtidigt är jag allt lite sugen på att bli klar med soffprojektet. Hoppas att jag har några timmar över imorgon, för då kommer jag säkert i mål med detta. Nu blir det sällskapsspel och mys resten av kvällen.

Gillar

Kommentarer