Inomhusplanentering och diverse små jobb

blev det idag. Kände mig ganska uttömd på energi när jag kom hem efter jobbet idag, men tog och planterade lite lökväxter och fick då genast tillbaka lite energi. I detta fallet ersatte jag amaryllisen med några vita krokusar och så kan denna planteringen få lite ny skepnad och få leva vidare ytterligare ett tag. Tog nu bort de små glaskulorna i vitt och silver som jag haft som dekoration tidigare.

Piffade till vårt lilla badrum med lite tulpaner och sen hade jag fått en ny tidning som jag ser fram emot att titta i. Tog en härlig långpromenad med hundarna och då piggnar man till speciellt när det fortfarande är ganska kyligt utomhus.

Här längs kanten på vår nya hylla behövde det målas och sen hade väggarna blivit lite skavda i samband med att den tunga bänkskivan lyftes på plats. Ibland hör Teo väldigt bra för nu var han i andra änden av huset och kom spingande när han hörde ljudet från min kamera och satte sig snällt och poserade nedanför mig och vill sen ha lite godis. Har väldigt svårt att motstå detta, så han fick vara med på kort även idag. Nu är det målat och det kommer säkert behövas minst en gång till vid hyllan.

Har nu monterat vår nya kran på plats och borrat hål för rören som kommer från diskmaskinen. Sen har vi isolerat hålet där vår nya spishäll kommer installeras, senare i veckan när elektrikern kommer hit. Nu skall passa på att titta i min nya tidning.

Gillar

Kommentarer