Inomhusaktiviteter idag

och nu blev vi klara med köket och stänkskydden och ny elkontakt är på plats. På bilden till höger så kan ni se hur köket såg ut för två månader sedan. Känns så bra att det är klart och det har varit ett roligt projekt och roligt att få ett funktionellt kök med en bra arbetshöjd, men det har varit utmanande då allt lutar åt alla håll och kanter.

Vi firade att köket var klart nu ikväll samt att vi haft stugan i två månader och det gjorde vi med en Cava och så green fried chili, vilket är en av våra favorit rätter (tapas) från Barcelona och jag har odlat chilin själv och vi var hemma en sväng idag och skulle hämta en speciell såg och göra några ärenden och då passade jag på att skörda några av chiliplantorna och det var precis lagom hetta i den, för det hade varit snopet om de hade smakat som paprikor.

Bilder från tidigare idag när vi höll på med att få upp stänkskivorns till köket.

Nu är den nya elkontakten på plats.

Kom ut till stugan lagom till det var fikadags och jag hade fått en ny tidning med posten som jag tid med mig. Dessa söta ljusstakarna fick vi av våra vänner igår. Hade tänkt hinna sy på soffan, men det tog tyvärr några timmar innan köket var klart, så det får vänta till morgondagen.

Gillar