Inomhus dag

tillsammans med våra valpar blev det idag då det var ganska kallt ut och sedan kom regnet. Efter frukost släppte vi in alla i köket så att man kan springa av sig och leka där. Här kommer en stolt Timon bärandes på en gummigris och på bilden bredvid skulle Timon (t.v) och Texas (t.h) ha samma tuggben och de såg ut som två små gulliga parhästar som travade runt och så höll de på ett tag.

Telly testade den nya leksaken och ganska snart hade hon och Thiago dragkamp.

Här leker Thiago med den rosa leksaken och Telly med den ljusblå. Hade två besök idag bl a ett långväga besök ifrån Skåne, vilket var trevligt. Sen var vi trötta allesammans och behövde vila.

Här ser vi Texas som ännu inte har hunnit att somna, men som strax somnade han med.

Senare idag, så lade jag ut lite nya leksaker i köket medan vi åt middag och här har Texas fått tag i en sådan leksak och Telly står i bakgrunden och lurar. Tuffy testar gummigrisen för att se om den är lika rolig som valparna tycker att den är. Framförallt konstaterar hon nöjt att den fortfarande piper som den ska.

Thiago ligger nöjd och gnager på ett ben medan de övriga leker med mamma Tuffy och det gäller att inte stå i vägen när de kommer springandes i full fart.

Här är en bild på Texas och bakom honom skymtar Timon. Just nu har det varit lite lugnt i valplådan och Tuffy och jag har varit ute på promenad i regnet och hon ligger bredvid mig i soffan, men nu börjar de ropa på mig, så det är dags för avslut för idag.

Gillar

Kommentarer