Inomhus aktiviteter

blev det efter långpromenaden, men jag kunde inte låta bli att ta kort på tulpanbukett som är så väldigt fin och får sprida glädje i vårt kök.

Tulpanerna som jag planterade om i en kruka i vårt köksfönster har nu börjat slå ut och lite förvånad blev jag när jag backade bandet och såg att de lökarna borde ha varit lite ljusrosa, men de ser mer vita ut, men det är väl tjusningen med att köpa tulpanlökar, för man vet ju aldrig hur det blir innan de slår ut.

Annars var det kloklippning och kamning av hundarna. Var så skönt att kunna ta en promenad i skogen efter middagen och att det fortfarande var ljust ut 18:45. Var i och för sig ganska mörkt när jag och hundarna kom ut ur skogen.

Har nu limmat fast mosaiken på underdelen av betongägget. Sen skall det få stå och torka innan det går att vända på ägget och börja med ovansidan. Tuffy var lite sugen på att sitta i knät och mysa nu när kloklippningen sedan länge var avklarad och då risken att bli utsatt för det ingen är minimal, så vi satt och myste ett tag.

Gillar

Kommentarer