Idag firade vi

att vår tik Tuffy fyller 6 år och dottern hade hjälpt till att köpa några presenter som jag hade packat in.

Tuffy blev alldeles till sig när hon förstod att det var henne som vi sjöng för. I vanliga fall så är det en cool dam, men nu studsade hon och hoppade som en lite sprallig valp. Här är nu paketöppningen i full gång, vilket hon tycker är väldigt roligt.

Nu är hon så nöjd så efter att ha öppnat sina paket och lekt ett tag med sina nya leksaker som Teo hela tiden försökte att knycka i från henne, men nu markerade hon faktiskt att det inte var okej, vilket kändes bra, för normalt är hon alldeles för snäll mot Teo och det är bara nyttigt för honom att få vänta på sin tur.

​Jag har också en anledning att fira i dag, dels fick jag en härlig tidning att få sjunka ner i soffan och läsa, men framförallt så kunde jag äntligen börja arbeta och jag blev rejält omkramad på jobbet när jag kom dit och som jag har längtat. Nu är jag rejält trött för jag har haft både influensan och efterföljande bihåliinflammation m.m och totalt feber i 19 dagar. Jag kommer definitivt att vaccinera mig mot influensan nästa år, för hellre vara sjuk i tre dagar än i tio. Man kan också klara sig helt, men oftast när man vaccinerar sig så får man ett 70% skydd och det är ju definitivt bättre än 0% skydd.

Gillar