Idag blev det inte riktigt som planerat

för först så var det inte så lätt att hitta dit som jag hade trott och vår gamla "gps" visade inte riktigt rätt väg, vilket kanske berodde på att vissa av vägarna numera är ombyggda, men till slut så kom vi rätt och nu har vi hittat en ledig plats i skuggan och fått skissen på banan. Träffade en massa bekanta och det var roligt.

Var en skön dag och det dröjde innan det var dags för vår klass att tävla. Var en riktigt utmanande bana och det gick inte så bra. Mest var det jag som gjorde några fel och uppladdningen har väl inte varit den bästa i veckan, med lille Teo som blev så allvarligt sjuk och oron för om han skulle klara sig eller ej med vaknätter. Trevligt hade vi och resultatet blev bara 62 poäng, vilket är 8 poäng ifrån godkänt resultat. Är bara att bryta ihop och komma igen.

Blev en sen fika när vi kom hem och lille Teo höll mig sällskap. Tuffy var trött och gick och lade sig i sin korg. Satt och analyserade de missar som jag hade gjort och försöker lära mig av mina misstag. Är nyttigt att tävla, för då ser man tydligt vad man behöver förbättra. Dags att gå in och göra sig i ordning, för snart så kommer det gäster och nu kan man slappna av och njuta av resten av lördagen.

Gillar

Kommentarer