I fixartagen

och jag passade på att göra det lite finare och grönare i uterummet. Teo höll mig sällskap.

Hittade dessa croissant-lussebullarna och de gick åt. Kanske inte riktigt lika frasiga som de traditionella, men de fick godkänt.

Det blev ugnspannkaka till middag med mormors råröda lingon (mixade), smakade supergott och sonen som inte brukar äta lingonsylt tyckte att det var väldigt gott, så gott så han tog en extra sked och bara åt lingonsylten, så bättre betyg än så kan nog min mamma inte få. Hittade juliga servetter som var gröna och silvriga att passar bra i vårt kök samt vardagsrum. Rött funkar inte så bra hemma hos oss direkt.

När vi startade idag, så låg det fyra rader med vårt nya golv och vi kom en riktgit bra bit på väg. Är roligt när man är två och hjälps åt.

Jag sågade och mätte och med en sådan här såg är det rena drömmen att såga. Maken lade dit plankorna och skruvade fast dem, så vårt teamwork fungerade bra och det går också så mycket fortare när man är två som hjälps åt och det är inte riktigt min grej att stå och titta på, utan jag vill vara delaktig och att skapa med händerna är så skön avkoppling och ger en massa härlig energi. Nu skall vi ta ett härligt bad utomhus.

Gillar

Kommentarer