Hemlig resa

med golfklubben fick jag som födelsedagspresent av min gulliga föräldrar när jag fyllde år i maj och nu var det dags. Vi samlades vid vår golfbana och så bar det iväg. Så småningom förstod vi att det skulle bli Läckö GK som ligger på Kållandsö. En väldigt fin och utmanande bana och trevligt sällskap. Hade tur som också hamnade i samma boll som min mamma. Vi passerade mycket vatten och flera hade vackra näckrosor.
Vi fick kaffe och macka när vi kom fram och klubbhuset var väldigt fint.
När vi var klara med golfrundan, så var det dags att packa in sig i bilen och nästa överraskning blev att se vårt boende för natten och det blev på ett hotell inne i Lidköping. Vi hade gått nästan 1 mil berättade mamma, så då var vi värda lite bubbel och det smakade ljuvligt.
Vi var alla rejält hungriga när det var dags för miggad och förrätten var dovhjort med chevresallad med rårörda rödavinbär, väldigt gott och en härlig kombination.
Till middag fick vi gös med smörslungade färskpotatis med hemlagad hollandaisesås, var underbart gott. Är inte så förtjust i hollandaisesås normalt, men då är det att jag har fått sås gjord på pulver och det blir ju aldrig riktigt bra. Denna såsen var magiskt god. Vi hade en väldigt trevlig kväll med mycket skratt och fniss och även jag som inte spelade så lysande fick denna flaska vin som pris, när det var dags för prisutdelning, vilket var en trevlig överraskning.

Gillar