Helmysig dag med diverse aktiviteter och

jag tog även vara på de sista soliga strålarna på kvällen tillsammans med hundarna. Det är Teo som sitter på bänken och Tuffy som ligger bredvid. Tuffy är väldigt duktig på att titta in i kameran och det är min dotter Amanda som lärde henne det.
Vi åt även middagen utomhus då det var så ljuvligt väder och jag frossade i smörstekta kantareller i gräddsås med pasta och mycket parmensanost, så ljuvligt gott.
Badade idag med, men korta dopp för mig, men Alexander han både dyker och ligger och flyter.
Skördade rabarber och fixade till rabarberpaj med vaniljvisp.
Nu gjorde jag paj på det sättet som Alexander tycker bäst om och det är att man gör smulpajen i en form och fyllningen i en annan, för då kan man själv bestämma vad man vill ha mest av. I hans fall är det oftast smulpaj och för min del fyllningen, men fördelen är väl att smulpajen förblir frasig och torr på detta sättet. Tog även en tur med kanoten.
Vi spelade många basketmatcher och jag vann endast en match, men var glad för det, för Alexander är superduktig. Han tycker fortfarande att det är roligt att spela med mig och tycker jag gör framsteg, så då är det ju bara att hänga i. Nu tycker jag ju också att det är roligt att få göra detta tillsammans med honom, även om jag för det mesta drar det kortaste strået. Hittade lite mer kantareller när hundarna och jag gick i skogen och satt och rensade dem framför TVn och idag blev det lite ostbågar som snacks.

Gillar

Kommentarer