Härligt väder, men motarbetad av tekniken

och har kämpat med att försöka överföra bilder från min mobil, men tekniken har inte varit på min sida alls. Har nu suttit och rensat bort bilder i telefonen och lyckades till slut få över några bilder och bland annat på vår vackra praktmagnolia som nu har börjat att blomma. Den är helt gudomligt vacker och vi njuter verkligen av det.

Går och funderar över vilka solstolar vi skall ha på en av våra nya altaner och denna var otroligt vacker, men kanske inte så praktiskt för man skulle bära in den om det blev för fuktigt ute sa hon som arbetade i affären och det känns inte så praktiskt. I denna affären finns det många vackra saker. Får fundera vidare när det gäller stolar och eventuellt kanske vi gör några egna, vem vet. Idéer finns det i varje fall gott om.

​Fågelbadet fick idag sällskap av ett litet ägg som också blivit lackad med guldfärg. Blev även lite annat pyssel i trädgården, där jag fortsatte med att klä in odlingsmöbeln med säckväv på kanterna. Skall fortsätta att rensa min mobil på bilder och hoppas att det fungerar bättre imorgon.

Gillar