Härligt att få ut och plantera efter

en intensiv dag på jobbet även om regnet öste ner just då, men då slipper man ju att vattna. Kom hem ganska sent idag och vovvarna blev glada som vanligt, men mina gulliga föräldrar hade spontant kommit på besök med en present till maken och inte vilken present som helst utan råröda lingon som de hade plockat. Härligt att träffa dem igen. Barnen hade fixat mat och olyckligt vis hade brandvarnaren gått igång, men de var duktiga och plockade ner den. Var inget som var bränt, utan de hade bara otur.

Dottern gjorde mig sällskap på promenaden och sen passade jag på att plantera. Passade sen på att rensa lite bär som jag hade plockat och frös in dem. En stund senare när både jag och vovvarna hade torkat, så gnagde Teo ben och Tuffy gjorde mig sällskap i soffan, medan jag bloggade.

Nu skall jag njuta av att läsa en härlig trädgårdstidning och vem vet man kanske kan få lite bra nya uppslag eller bara inspiration som leder till nya projekt i trädgården.

Gillar

Kommentarer

fridaelmgren
,
Mysigt det låter 😊 jag har just nu en tävling på min blogg där man kan vinna en vacker glasfågel, kika gärna in och tävla du också 😊