Härlig syn som mötte oss

när vi kom hem ifrån stugan och det var att persikoträdet blommar. Det är många kvistar som dött sedan trädet drabbades av ohyra förra året och tappade alla bladen, men jag hade inte hjärtat att slänga det utan ville se om det fanns kvar lite liv i trädet. Håller tummarna för trädet och hoppas att det kommer att klara sig. Skall försöka hjälpa det så mycket jag kan.

Stod ett våffelpaket framme när vi kom hem och då fick det bli våfflor i värmen i uterummet. Sen packade vi upp och vilade en stund då både J och jag kände oss trötta.

Mina föräldrar som varit bortresta i några månader kom förbi och hälsade på oss. Var härligt att träffa dem igen, men det kan inte vara roligt att komma hem till detta bistra vädret. Jag fick parfym och spanska delikatesser och vi satt och pratade, det är så härligt att se dem igen också.

Ute i stugan så hade vi fått en liten vit kungsängslilja idag och hundarna älskar att sitta på ryggstödet och först så satt Teo där och nästa gång jag var nere efter att ha fortsatt med städningen av vindsutrymmet och burit ner alla möbler, så hade Tuffy gjort platsen till sin. J och jag grejade och sen lagade vi lunch och därefter var det packning som gällde.

Älskar att vakna ute i stugan och få tända vedspisen och sitta där och äta frukost. Sen var vi ute på äventyr i skogen hundarna och jag.

​På väg hem igen från promenaden så såg allt så här isigt ut. Önskar att isen är borta nästa gång man kommer ut och önska kan man ju alltid göra.

Gillar

Kommentarer