Härlig solig lördag

Och jag tog en tur ut till stugan och kollade läget. Var en riktigt fin dag och nu hade isen lagt sig.
Var skönt att sitta här på bänken i solskenet och det blåste en del, men var lä på vår tomt, men att det blåste gjorde att det gick vågor så det lät ifrån isen där det brakade och knakade och det ljudet gjorde hundarna lite förbryllade.
Tände i vedspisen och hade med en ny burk med braständare, då det är lite kruksigare att tända en brasa i vedspisen jämfört med i vår braskamin hemma i huset.
Hade med mig hundarna ut till stugan och Tuffy sitter gärna på ena fårskinnsfällen, medan Teo alltid lägger sig på ryggstödet och har koll på vad som händer utanför. Jag tog en liten fika här ute med lite hembakade pepparkakor och några after eight. Hade även med mig en bok och satt och läste och kopplade av och njöt av den rogivande miljön och lugnet här ute.
Hyacinter som står i den inbyggda glasverandan där det är kallt har nu så sakteliga börjat att blomma. Kylan gör att blomning går långsamt, vilket gör att den kommer pågå länge, vilket är trevligt för då hinner jag se det varje gång jag är ute.
Tog en bild på gullrankan innan jag plockade hem den, för det är lite för kallt för dem.
Är lite svårt att åka härifrån men hundarna och jag hade en mysig eftermiddag ute i stugan och det tar jag med mig.
Var skönt att fåvärma sig framför braskaminen när vi kom hem. Hundarna låg också där och njöt av värmen. Packade upp guldrankorna så hoppas jag att de kommer uppskatta värmen här hemma, men annars så trivs de i stugan, för de har verkligen växt.
Avslutade sedan kvällen med filmmys och popcorn och detta är den klart bästa köksmaskiner som vi har för popcornen blir supergoda och ger bara mersmak.

Gillar

Kommentarer