Härlig påskdag att vara

ute i trädgården och greja. Upptäckte att stjärnmagnolian snart kommer att blomma. Annars blev det mycket mätning och sågning idag också och målet var att få till en bra trappa till spabadet.

Första steget är snart klart och så småningom var vi även klara med steg nummer två. Sandpapprade trappan och sopade sen av allt sågspån, så att det slipper hamna i badet. Vår lilla vovven passade på testa trappan.

Nu var både brädorna och orken slut. Vi skall på något vis binda ihop altanen med trappan som ni ser på bilden nedan med altanen bakom spabadet. Behöver även lite fler reglar för att kunna göra det, men de är slut, så det får vi också avvakta med. Passade på att ta en fika på den nya trappen och ställde också ut några betongkrukor.

Efter att kaffet var urdrucket, så passade jag på att klippa ner mina buskrosor lite försiktigt, då det inte känns som att det går att vänta på musöron på björkarna. Är också dags att höja kantstenarna på denna rabatten, men det var inget som lockade mig att göra just idag.

Har nu fogat ytterligare en stegplatta och passade på att polera upp den som ni ser av bilden längst till höger. Nu skall jag gå och sätta mig med en mysig trädgårdstidning, lite påskgodis och bara njuta.

Gillar

Kommentarer