Härlig överraskning......

Min gulliga svärmor kom förbi med god choklad, gulligt kort till familjen, åh vad glad man blir. Chokladen med hallon smakade underbart, kan verkligen rekommendera den. Maken hade också köpte lite god choklad, så nu kan vi verkligen frossa i godbitar. Har gått en runda i trädgården och plattsättningen som jag gjorde framför vår multimöbel i höstas behöver grusas lite mer. Skall bara bli av med förkylningen, så skall vi ta tag i det.

De gjutna betongplattorna med avtryck ifrån fikonlöv ifrån vårt lilla fikonträd har också klarat av vintern såhär långt. Hittade ytterligare någon snödroppe som är påväg, vilket känns härligt. Fåglarna har fått påfyllning av mat och här på baksidan har vi ytterligare ett matställe för dem. Den köpte vi förra året och är från Eva Solo.

De fyra nedsänkta plåtkrukorna i rostfritt material är specialbeställda av en lokal plåtslagare och är ca 150 cm djupa. De undrade på plåtverkstaden vad jag skulle ha dessa stora plåtkärl någonstans, men de var gulliga och körde hem dem till oss när de var klara, för de såg att jag aldrig skulle ha fått plats med dem i vår lilla bil. Undertill så har jag virat några varv med fiberduk och annat isolermaterial och det har fungerat bra. Innan dess hade vi snygga krukor i rostfritt för att matcha stolparna i glasräcket, men de var för lätta och så fort det blåste stormvindar så välte de. Denna lösningen känns betydligt bättre och stabilare. Grävde ner en väldigt massa med olika lökar i trädgården och även i två av dessa kärlen i höstas, så det skall bli spännande och se om det funkar med lökväxter i de sistnämnda. Ha en riktigt härliga alla hjärtansdag.

Gillar