Härlig onsdag

trots regn och slask med hala gator och vägar, så är det skönt att komma in efter att ha tagit en rejäl promenerad och nu har vi börjat bli något torrare både Teo och jag. Här vill han gärna hjälpa till när jag monterar ihop de virkade delarna till en pläd.

Hade virkat några småstjärnor, närmare bestämt tre stycken och på bilden till höger är de på plats.

Vi var tvungna för ett tag sedan att ta hit slamsugen då avloppet började Becks igen och då fick vi flytta ut en hel del av de grejor som vi har i det kallförådet. En hel del har vi flyttat tillbaka, men en hel del stod kvar i väntan på soptippen. Gick ner en sväng och gick igenom några påsar och den stora glada överraskningen var när jag hittade en stor kasse med olika väskor. Några av dem är värda att slängas då de var trasiga, men dessa var värda att spara några skinnväskor, små festväskor och en underbar rosa väska. Blev så lycklig när jag hittade dessa och nu är de sparade på ett bättre och säkrare ställe.

Denna fina nyckelring med en Noffe på hittade jag när jag städade ur en av väskorna som jag kasserade. Blev som att få en massa nya saker på en och samma gång och jag hittade även en kär ring som har varit borta länge. Nu softar jag med gott samvete då jag har gått över 10 000 steg idag och de flesta i regnrusk och nu så här efteråt så känns det bra.

Gillar

Kommentarer