Härlig helg

och trädgårdsyatzy testade vi att spela och vi körde att parti tvångsyatzy och då förlorade jag stort, men vann däremot i boule.

Sonen och jag tog en match och Teo vill också delta i spelet och han har tagit på sig rollen att spring fram och nosa på den lilla röda bollen och sen kommer han springande och vill ha godis för att han har varit så duktig. På sitt sätt så är han ju det för han kunde lika gärna ha tagit den lilla röda bollen och sprungit iväg med den istället. Nu vill vi ju att han skall komma och vara bredvid oss så att vi kan kasta våra tunga klot och då kan det också vara värt att han får en liten godisbit.

Fyra luckorna är nu på plats och de är självstängande. Åt bland annat kokt ägg till frukost och jag bära äskar våra gamla söta äggkoppar.

Idag var de något mer moln på himlen och betydligt blåsigare. Jorden som varit i potatishinkarna kom till användning då jag dressade gräsmattan på ett ställe där troligen septitanken fanns tidigare. Lär få dressa många gånger innan denna stora hålan är utjämnad, men man får ju börja någon gång.

Skrapat, sandpapprat och på bilden till höger så är grundmålningen av fönstret klar.

En snabb fikapaus blev det med sockerkakan som jag bakade igår.

Sen tog jag nästa fönster mot vattnet och skrapade, slipade det med sandpapper och hann även med grundmålningen, vilket känns bra.

Denna delen av vårt sovrum är nu målad för andra gången och andra halvan återstår, men hann inte mer idag innan det var dags att packa ihop oss för denna helgen. Fick en helt underbar helg i stugan och kom även en bit vidare i renoveringen. Vi har precis idag haft stugan i en månad och bilden till höger visade hur det såg ut innan vi började måla sovrummet.

Gillar