Händelserik lördag totalt sett,

men nu fick det vara klart med städning och röjning samt målning och så unnade jag mig ett glas rosevin och satt och myste och njöt av den fina kvällen och dinglade med benen.

Är inte så ofta som det är så här lugnt. Var lite sugen på att fiska, men det kände inte sonen för att göra, så då struntade jag i det med för jag hade ingen lust att göra det själv, utan det blev en extra lång promenad med hundarna.

Målade vindskivorna idag, även om vi skall byta plankan ovanpå mot plåtar, så tror inte jag att vi hinner med att göra det i år, så därför målade jag dem, för då har de förutsättningar att klara av vintern bättre.

Målade även andra sidan.

Pannorna är nu fixade vi ranndalarna och här sitter Teo och spanar medan jag håller jag håller på och bär ner en massa söndriga takpannor som jag samlar ihop och lägger i stora sopsäckar för att få med dem hem.

Ligger söndriga takpannor på hela tomten och även på byggnadsställningen. Började med att bära ner pannorna från ställningen och sedan tog jag tag i de som ligger på marken.

Laddad på med mer energi och det var skönt med en paus och njuta av solen och må gott. Teo och Tuffy håller mig sällskap.

När denna skottkärran var tömd så var hela bilen full med säckar och det var också dags att åka och hämta sonen och då passade jag på att tömma bilen så att jag kan få in någon mer säck med trasiga takpannor.

Vaknade med en saltstänkt vy i morses och vi gick upp vid 06.30 och då var solen på väg upp.

Vi åt frukost och sen hade det hunnit ljusna rejält när vi packade in oss i bilen. När jag kom hem väntade två tokglada hundar på mig, för J hade redan hunnit åka iväg, så jag tog en morgonpromenad med dem och hann även vila lite innan det var dags att väcka sonen för frukost. Sen drog hundarna och jag ut till stugan.

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
Åh men första bilden och de på solnedgången, så vackert 😊 Älskar när det speglar sej i vattnet sådär!
nouw.com/fanip
annsgarden
annsgarden,
Tack så väldigt mycket! 😊
nouw.com/annsgarden