Hade privatchaufför idag när vi åkte och

handlade några julklappar. Köpte en pepparkaksgubbe till Tuffy och en snögubbe till Teo som går att skjuta iväg, vilket han borde tycka är kul. Sen blev det också varsin aktiveringsboll med en godiskaka i. Då borde de vara sysselsatta ett tag. Var helt slut i kroppen efter att ha varit i affärerna, tar ett tag att återhämta sig efter långvarig feber, så det gäller att ta det lugnt och det gjorde jag när vi kom hem och lade mig och njöt av en ny tidning och sov även en stund. Sen som så många andra så var en hel del fokus på att slå in julklappar idag. Var inte bara jag som var trött utan även Teo låg helt utslagen.

Tog in en spegel som har hängt ute i trädgården och som en av de senaste stormarna lyckades lyfta loss från sin krok på garageväggen och ramen har också spruckit. Har tagit in de bitarna med så att de får torka. Vi tog en långpromenad med hundarna och det var inget mysigt väder ute nu ikväll, det regnade verkligen på tvären och vi var genomblöta hela högen. Vi träffade inga andra människor ute, vilket är ovanligt då det finns gott om hundägare i det område som vi bor i. Våra hundar verkar däremot inte bry sig om vädret, utan att få gå ut på promenad är något som de uppskattar båda två. Vår skönt med lite varm glögg efter promenaden.

Har nu försökt mig på och limma ihop spegeln, så får vi se om det fungerar. Ramen behöver torka ett tag till innan man kan göra något med den.

​Har redan hittat en massa snygga saker som jag skulle vilja ha i vårt nya kök, eller i hallen, som dessa vackra stora ljusstakar från Georg Jensen som man antingen kan ha på golvet eller på ett bord.  Drömma kan man ju alltid få göra, så här i juletider. Just nu har det varit lite paus i köksprojektet då vi har haft födelsedagsfirande här och behöver ugnen för att fixa en del julmat samt att jag har haft bihåleinflammation och varit lite halvskruttig. Har några paket kvar att fixa och det är skönt att vara ledig imorgon och kunna ta det lite piano.

Gillar

Kommentarer