Gjorde aktiviteter för att komma ikapp här hemma och

det blev en tidig morgon då maken och dottern skulle iväg, sen tog jag och hundarna det ganska lugnt. Tittade på nyheterna och tankarna går till alla som har drabbats, offren och anhöriga och det är så fruktansvärt så att orden inte räcker till och jag har suttit och pratade mycket med sonen om det som hade hänt. Allt har man inte svar på, men det är viktigt att prata, för visst blir man djupt oroad och det skapar en otrygghet. (#prayforparis and #prayfortheworld). Efter en lång promenad med hundarna, så ville Tuffy gå ut i trädgården och då hängde jag på. Hon gillar att dricka vattnet i våra fågelbad. Nu vet jag ju detta, så jag fyller på dem ofta med vatten. Nu behövde jag inte göra det, då det regnade väldigt mycket i går kväll.

Passade på att kratta bort lite blad som hade fallit och efteråt såg det lite prydligare ut.

Fortsatte att städa ett tag, är alltid skönt att vara ute och röra på sig och Tuffy gillar att det bara är hon och jag. Tuffy jagade bort lite skator som försökte ta småfåglarnas mat. Detta uppdrag tar hon på största allvar. Hon jagar inte småfåglarna, utan bara skatorna.

Känns alltid bra när det ser lite snyggare ut och när jag tog fram kameran, så kommer Tuffy och sätter sig och poserar. Är dottern som har lärt henne att göra detta och det är svårt att hålla tillbaka ett leende. Som tack för att hon ställer upp så vill hon ha en godis. Sen gick vi in och därefter åkte jag till en färgaffär och köpte lite puts, målarfärg till köket m.m. Skönt att få det gjort och att ha en del av grejorna hemma. Sen kommer vi att behöva handla mer saker, men detta var en start på det hela.

Planterade några rosa hyacinter ihop med mossa i en glasskål.

Tog sen en sen fika och läste en trädgårdstidning för att få lite inspiration och att drömma och fundera på vad man vill göra i sin trädgård.

Efter middagen och långpromenad med hundarna, så började jag att plocka ur ett dubbelskåp i köket, för jag planerar för, att vi kan riva ner det i morgon när min man är hemma, för att se hur det ser ut bakom. Blir då lättare att bedöma vad vi kommer att behöva göra samt för att se hur svårt det är att få loss de gamla köksskåpen. Passade på att även rensa bort sådant som vi inte använder, för det finns ingen anledning att ha det kvar. Detta är verkligen inte min starka sida, men det gick över förväntan.

Gillar

Kommentarer